Syksyn parhaat tuoksut

Vai että hajuvesi vuodenajan mukaan? Tottahan toki! Joka vuodenajassa tuoksuvat eri elementit, ja tätä tulisi hajuvedenkin peilata. Tiesitkö, että hajuvetesi, jota käytit kesällä ei todennäköisesti vastaa syksyn tuoksumaailmaa? Syksyn tuoksumaailma on nimittäin voimakkaampi, onhan ilmanalakin vaihtunut. Kuvittele värikkäitä lehtiä puissa, tummenevia syksyn iltoja, kirkasta auringonpaistetta kirkkaan sinisellä taivaalla ja toisaalta alkutalven napakoita pakkasia, jotka saavat sormet hakeutumaan sormikkaisiin. Kylmenevään ilmaan ja kuulaisiin, kirkkaisiin syksyn päiviin sopivat syksyn hajuvedet ja tuoksut, jotka ovat vahvempia, mausteisempia ja lämpimämpiä kuin kesän hedelmäiset, ilmavat ja kevyet tuoksut. Koska syksyn tuoksut peittyvät paksumpien vaatekerrosten alle, on niiden oltava voimakkaampia. On siis aika vaihtaa tuoksusi vahvempaan ja kohdata syyspäivät uusin tuoksuin. Oletko jo ottanut selvää mikä tuoksu tyyppi sinulle sopii? Sopiiko sinulle kenties tuoksutyppi, jossa tuoksuvat lämpimästi värikkäät lehdet, metsäiset maisemat ja tutut mausteet, vaiko viileämpi syysilma, vuoripuron vapaus ja mysteeriset ja villit vivahteet. Ota selvää ja löydä oma syksyn tuoksusi.

Syksyn punaiset lehdet

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *