Lahjaideoita kesän juhliin

Onko läheiselläsi tulossa rippijuhlat tänä kesänä? Entäpä, täyttääkö joku vuosia? Juhlitaanko suvussasi häitä? Meillä on tarjolla näitä kaikkia tänä kesänä, ja siksi mietimme, mikä olisi hauskin ja mieleenjäävin tapa muistaa sankareita.

Rippijuhlakalu varmasti arvostaa tililleen saapuvaa rahaa tai lahjashekkiä. Nuorilla on omat menonsa ja kiinnostuksen kohteensa, joten emme uskalla ostaa mitään etukäteen. Hän saa valita itse haluamansa lahjan ja käyttää rahat juuri haluamallaan tavalla.

Sen sijaan häälahjaksi ja synttärilahjaksi sopii hyvin elämyslahjat. Lahjakortit on helppoa tilata suoraan netistä, ja niitä pystyy myös selailemaan kätevästi. Tunnemme päivänsankarit hyvin, joten lahjan valitseminen käy näppärästi. Mikä parasta, tästä lahjasta jää varmasti lähtemätön muisto:)

Entäpä sitten juhlapukeutuminen? Me olemme sitä mieltä, että siistit ja juhlalliset vaatteet kunnioittavat sankarin juhlaa ja osoittavat, että arvostamme hänen merkkipäiväänsä. Siispä lähdemme nyt myös vaateostoksille!

Juhlavaa kesää kaikille!

shutterstock_132205724

 

1 comment
  1. Kiitos mahtavasta ideasta. Täytyypä ottaa käyttöön!

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *