Lomalle Norjaan

Nyt alkoi viimeinkin kesäloma ja sen kunniaksi olen lähdössä parin päivän päästä mieheni kanssa Norjaan autolla pariksi viikoksi. Odotan innolla tätä reissua, ihanaa päästä näkemään vuoristoja ja vuonoja! En ole koskaan aikaisemmin käynyt Norjassa.

Ennen reissua on taas miljoona asiaa mitä pitää hoitaa, ja tuntuu ettei aika riitä kaikkeen sitten millään. Tänään sain onneksi hommattua autoon varaosat siltä varalta että jotain sattuu ja korjaamoa ei satukaan olemaan lähellä. Lisäksi hommasin matkavakuutuksen ja olen kuluttanut aikaani tutustumalla vähän Norjan nähtävyyksiin. Erityisesti kiinnostaa nuo keskiaikaiset kirkot, toivottavasti ehditään niissä käydä!

Nyt pitäisi sitten vain miettiä mitä vaatteita sinne kannattaa ottaa mukaan ja mitä muuta tarvitsen! Pakkaaminen on aina se kaikkein vaativin tehtävä. Ihanaa lähteä reissuun!

Tämä upea kuva on Rantapallo.fi:stä.

Geirangerfjord by @SatuVW I Destination Unknown

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *