Hupsista!

Tekstin otsikko kertokoot kaiken. Nimittäin tämä viikko oli jo maanantaista lähtien tuomittu epäonnistumaan. Maanantaiaamuna nukuin pommiin kaksi tuntia ihan vaan sen takia, että kännykän aika oli yhtäkkiä muuttunut Moskovan aikaan. Aikamoinen mysteeri.

Tiistaina unohdin avaimet sisälle. Eipä siinä muuten mitään, mutta että mies oli juuri silloin lähtenyt vierailemaan vanhempiensa luona Pohjanmaalla. Eipä siinä muu auttanut kuin lähteä hakemaan vara-avainta kaverilta, joka asuu 50 kilsan päässä.

Keskiviikkona luulin jo kaikkien kommelluksien olevan ohi, mutta sitten tuli torstai. Menin kauppaan ja olin ostamassa ruokaa koko loppuviikolle, niin eiköhän silloin juuri ole tili tyhjillään. Nolona jätin ostokset kassalle ja sanoin tulevani niitä kohta hakemaan. Meillä oli molemmilla tili ihan nollilla erinäisten viimeaikaisten maksujen takia. Seuraavana päivänä tuli vielä laskukin postilaatikkoon ja minä sanoin miehelleni, että nyt kyllä otetaan pikavippi. Loppuviikko menikin sitten ihan mukavasti, kun loppurahoilla käytiin eilen lenkki siskoni tyttären eli kummityttömme synttäreillä.

Niin sitä vaan joskus käy, että asiat eivät mene ihan suunnitelmien mukaan! Toivotaan että seuraava viikko on kuitenkin onnistuneempi…

4a76f30de3f1c05677cc5c9b48615c90

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *