Uusi syksy, uusi alku

Hei taas pitkästä aikaa! Syksyn tulo ja oman kodin remontointi ovat rokottaneet suurimman osan ajastani, mutta nyt kirjoittamisikävä on keinuttanut minut takaisin blogin pariin. Maaliskuusta lähtien on ehtinyt sattua kaikenlaista. Itse sain viime kuun vaihteessa unelmieni työn taiteen parissa ja mieheni taas löysi uudestaan vanhan intohimonsa ja uuden työpaikkansa kaikenkarvaisten moottoriajoneuvojen parissa vasta muutama päivä sitten. Voisi siis sanoa että elämä luistaa paremmin kuin pitkiin aikoihin.

Työssäni toimin suurimman osan päivästäni pienten lasten kanssa. Osittain se on tosi mahtava juttu, mutta toisaalta taas ei. Tässähän nimittäin tulee ihan hirveä vauvakuume! Pitää ehkä puhua asiasta miehelle…

Miehestä tulikin mieleeni, että hän on ollut jotenkin ekstraihana minulle lähiaikoina. Auton varaosat yhteen projektiin tilatessaan tilasi autoommekin lapsille tarkoitetut “istuimet” niitä lapsia varten, joita kuljettelen aina välillä ympäri kaupunkia. Autonihan alkaa näyttää ihan taidekerhotädin tai sitten suurperheen äidin autolta. Jäiks!

Halusin vielä erikseen esitellä teille erään upean maalauksen, jonka on loihtinut unkarilainen taiteilija Emerico Toth. Tälläinen kyllä kelpaisi meidän olohuoneen seinälle!

35459eb777370e019bb48bff4f7598c5

” Lady in Red 34 – I Love Budapest”. Emerico Toth. 

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *