Kylmä talvi saa haaveilemaan lomasta lämpimässä

Talven kylmä alkaa taas kyllästyttää, ja pieninkin valonpilkahdus saa toiveet kevään tulosta nousemaan. Viime viikonloppuna katselin hieman haikeana kuvia viime lomamatkalta Kreetalle, ja sain huippuhyvän idean – tämä tyttöhän lähtee nyt lomalle! Hiihtoloma lähestyy, minulla se on maaliskuun keskellä, enkä ollut vielä tehnyt suurempia suunnitelmia lomalle. Mitäs nyt ajattelimme miehen vanhemmilla käydä, mutta se juttu sai jäädä kun aloin varailemaan matkaa. Aurinkomatkoilla oli huippuhyvä tarjous matkalle Turkkiin, ja miehelle ensin soitettuani laitoin asiat rullaamaan.

Eilen vein tavaroita kirpputorille, ja samalla löysin erään vanhan heilan antaman kultasormuksen ja -ketjun. Kuten tässä vähän aikaa sitten jo kerroinkin, myin muutamia vanhoja kultakoruja saadakseni rahaa viikonlopun huveihin. Kultapiste.fi oli se paikka jonne korut lähetin, ja sain rahat tilille muutamassa päivässä. Nyt pistin taas kultapaketin tilaukseen ja toivottavasti kohta pääsen eroon noista vanhoista muistoista. Hyvä tapa kerätä rahaa on myös töiden tekeminen (hehheh), joten tänään onkin vuorossa yövuoro ja kiva palkkatili.

Onko täällä kukaan ikinä lomaillut Turkissa? Wikitravelin mukaan Turkin ajoliikenne on nopeatempoista ja sitä suositellaan vain kokeneille ajajille. Me mieheni kanssa haluaisimme vuokrata auton kauempia nähtävyyksiä varten, mutta emme ole koskaan aikaisemmin ajelleet ulkomailla. Miten siis on, suositteletteko vai kannattaako suosiolla jättää autoilu kokeneille? Kun olen saanut nuo korut ja muut krääsät myytyä, niin eiköhän minulla ole kohta muutama satanen ylimääräistä matkalle mukaan. Ehkä niillä saa palkattua jo oman kuskin!

Pitkäaikaisen kylmän lopputuloksena voi joskus olla lomamatka Turkkiin.

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *