Uusi vuosi – uusi auto

Hei taas kaikki lukijat siellä ruudun toisella puolella! Kuten viimeksi joulukuussa sanoin, päätin blogin yhteydessä aloittaa vihdoin sen elämäntapamuutoksen, josta olen usein salaa haaveillut. Tammikuun alusta olen käynyt salilla 3 kertaa viikossa ja käynyt ryhmäliikunnassa myös viikottain. Mieheni sanoi tänään ihan yllättäen, että tuloksia on kuulemma jo näkyvillä! Paino oli pudonnut kilon, mutta sehän voi kyllä johtua ihan tavallisesta päivittäisestä painon vaihtelusta.

Muistatte kai ensimmäisen blogipäivitykseni, joka nouloudellaan oikeastaan pääsi tämän blogin ytimeen. Mieheni kanssa katselimme tänään yhtä käytettyä autoa, jonka käymme varmaan ostamassa viikon sisällä. Auto on hieman uudemman mallinen Skoda, joka sopii paremmin tällaiselle paljon ympäri Suomea matkustelevalle pariskunnalle. Jotenkin ironista (tai sarkastista, mitä se nyt onkaan) oli se, että haluamastamme autosta puuttuivat talvirenkaat. Naureskelemme asialle vieläkin, jotenkin se tuntuu vaan niin kohtalolta.

Mieheni katseli netistä jo muutamaa mallia, joista saa uutena asiakkaana kivan alennuksen. Minusta tuo verkkokauppa on siitä kiva, että sieltä voi ostella myös kaikkea “turhaa” – vaikkapa pyörätelineen kesän tulevia pyöräilyreissuja varten…

Pyöräilyreissusta tulikin mieleeni, että olemme mieheni kanssa katselleet matkoja ulkomaille. Ainoaksi huolen (tai suoraan sanottuna riidan) kohteeksi on noussut se, että miten ihmeessä pääsemme Helsinkiin lentokentälle. Googlettamalla en oikein löytänyt luotettavaa tietoa, joten ajattelin kysyä jos teillä olisi ideaa mihin auto kannattaa jättää? Mies ei oikein pidä ajatuksesta, että uusi auto odottaisi uusine talvirenkaineen rosmoja lentokentällä.

Tällaisen auton kun saisin, niin olisin onnellinen. Huomatkaa rekisterikilpi!

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *